Πήρα απόφαση να ασχοληθώ με τα αυτοδιοικητικά  γιατί τα 30 περίπου χρόνια της ενήλικης ζωής μου ζώντας στην Σύρο, την “βλέπω” να μαραζώνει και συνεχώς να κάνει βήματα προς τα πίσω με συνέπειες την ανεργία που τώρα περισσότερο από ποτέ πλήττει το νησί μας, την απαξίωση του από όλους έχοντες και κατέχοντες την εξουσία και τέλος την αποξένωση από την υπόλοιπη χώρα και κατ’ επέκταση απ’ όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Με λίγα λόγια δυστυχώς η Σύρος μας ενώ ήταν πρωτοπόρος και καινοτόμος στην βιομηχανία, την παιδεία τον τουρισμό, την ναυτιλία, τον πολιτισμό κλπ, αυτή την στιγμή δυστυχώς βρίσκεται  ουραγός σε όλα τα παραπάνω, το οποίο ήρθε σαν  αποτέλεσμα όλων των προηγούμενων διοικήσεων των δήμων του νησιού μας.

Το πιο λυπηρό όμως είναι ότι Σύρος μας κατέστη ουραγός στις καρδιές και το μυαλό των κατοίκων της, με δυσάρεστα αποτελέσματα όπως η μετανάστευση των νέων ανθρώπων του νησιού.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια για άλλο χαμένο χρόνο.

Γεννήθηκε το 1970 στην Ερμούπολη και είναι απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Σύρου.

Κατά το παρελθόν έχει εργασθεί σε διάφορες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα.

Από το 1996 έως και το1999 ως υπεύθυνος εστιατορίου, ενώ κατά το χρονικό διάστημα Απριλίου – Μαΐου 1999 συμμετείχε στην μηχανοργάνωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Σύρου, ως έκτακτος εξωτερικός συνεργάτης.

Τα έτη 1998 & 1999 φοίτησε στα Ι.Ε.Κ. Σύρου στο Τμήμα Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής μέσω Η/Υ (Software, Hardware) .

Από τον Οκτώβριο του 1999 έως και τον Ιανουάριο του 2006 εργαζόταν στην εταιρεία F1 Computers A.E  ως υπάλληλος γραφείου αλλά και στο τεχνικό τμήμα.

Επίσης, από τον Μάιο του 2006 έως και τον Οκτώβριο του 2010 εργάστηκε στην εταιρεία MULTIRAMA A.E., στο υποκατάστημα της Σύρου, ως πωλητής – υπεύθυνος καταστήματος.

Από τον Μάρτιο του 2011 έως και τον Αύγουστο του 2016 διατηρούσε κατάστημα με είδη πληροφορικής στην Ερμούπολη.

Από τις 02/08/2016 έως και τις 31/07/2017 εργαζόταν ως πωλητής – τεχνικός, στο υποκατάστημα Σύρου της «YOU».

Γνωρίζει την αγγλική γλώσσα, και τη χρήση δικτύων, εφαρμογών και προγραμμάτων Η/Υ.

Αφήστε σχόλιο