Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που λέει πολλά και κάνει λίγα, θα πω μόνο δύο λόγια. Όταν θες να προσφέρεις, μπορείς να το κάνεις με πράγματα είτε μεγάλα είτε μικρά.

Πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό της κ. Μαρίας Καζαντζάκη «Πρώτα η Σύρος» διότι εμείς η νέα γενιά πρέπει να αρχίσουμε να ενδιαφερόμαστε έμπρακτα γι αυτόν τον τόπο που τόσο πολύ αγαπάμε και όχι να καταφεύγουμε στην εύκολη λύση της φυγής ούτε και να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια.

Κουράστηκα να ακούω υποσχέσεις χωρίς να βλέπω πράξεις. Γιατί αυτό το νησί χρειάζεται έργα που θα ενισχύσουν τις υποδομές, θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουρισμού και θα βελτιώσουν την ποιότητας ζωής των Συριανών.

Γεννήθηκε στη Σύρο το 1993 και κατοικεί μόνιμα στην Ερμούπολη. Είναι απόφοιτος του Επαγγελματικού Λυκείου Σύρου, έχοντας ακολουθήσει την ειδικότητα του ειδικού ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Μετέπειτα συνέχισε τις σπουδές του στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σύρου ως «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)», ειδικότητα με την οποία απασχολείται επαγγελματικά.

Σε ερασιτεχνικό επίπεδο ασχολείται με τη Μετεωρολογία και από το 2015 διατηρεί blog με την ονομασία »Μετεωρολογικά Νέα Ερμούπολης», ενώ κατά το παρελθόν υπήρξε μέλος στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Αφήστε σχόλιο