«Όταν θες να κατακτήσεις τους στόχους σου, πρέπει πρώτα να εδραιωθείς και για να εδραιωθείς οφείλεις να κτίσεις σταθερές βάσεις και να δείξεις ότι δε φοβάσαι το άγνωστο. Αυτό τολμώ και εγώ με τη συμμετοχή μου στη πολιτική και κοινωνική ζωή της Σύρο με τη παράταξη «Πρώτα η Σύρο»…να κατακτήσω το στόχο για μια καλύτερη κοινωνία, οργανωμένη με βάση τις ανθρώπινες αξίες, όπου όλοι θα λειτουργούν κάτω από τον κοινό στόχο της ανάπτυξης.

Τι είναι αυτό που κάνει μια ομάδα δυνατή; Αυτό που κάνει ένα τόπο κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά επιτυχημένο; Φυσικά, οι κάτοικοί του, ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, νέοι, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, μεσήλικες και ηλικιωμένοι, που τολμούν να εκφραστούν, να αναζητήσουν διεξόδους και να δημιουργήσουν ένα καινούργια περιβάλλον που θα οδηγήσει το νησί και τους ανθρώπους του στην εξέλιξη!

Ήρθε η ώρα η νέα γενιά να βρει τρόπο έκφρασης, να ακουστούν νέες ιδέες, να παρουσιαστούν νέοι τρόποι αντιμετώπισης σημαντικών ζητημάτων που μας αφορούν άμεσα. Έχοντας σπουδάσει, έχοντας ταξιδέψει και γνωρίζοντας τη Συριανή κοινωνία θα ήθελα να δημιουργήσω νέες συνθήκες ώστε τα μικρά παιδιά να εκτιμήσουν το νησί τους, οι απόφοιτοι να θέλουν  να ξαναγυρίσουν και να δραστηριοποιηθούν στο τόπο τους και οι μόνιμοι κάτοικοι να έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν στο τομέα που ειδικεύονται.

Η αξιοκρατία πρέπει να αντικαταστήσει την ανομία και η ηθική να εδραιωθεί για να ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι ώστε οι νέοι να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους και όλοι μαζί να κτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον και να είμαστε περήφανοι για τη Σύρο μας!». 

Γεννήθηκε το 1993 και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου

Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας

Κατέχει τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στο τομέα Δημοσίων Σχέσεων και Διοίκησης από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο

Έλαβε επιπρόσθετη εκπαίδευση και μόρφωση στο πρόγραμμα «Website και Ενέργειες Marketing για μικρές τουριστικές μονάδες» και στο πρόγραμμα «Grow Greek Tourism – Ψηφιακό Μarketing».

Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και πλέον απασχολείται ως Υπεύθυνη Οργάνωσης εκδηλώσεων στη Σύρο και σε άλλα μέρη της Ελλάδος

Γνωρίζει την αγγλική γλώσσα και κατέχει πτυχίο H/Y