Η απόφαση μου να στηρίξω και να συστρατευτώ με την Μαρία Καζαντζάκη σε αυτόν τον αγώνα, έχει ένα και μόνο πρόσημο… την κοινή μας επιθυμία να φανούμε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί για τον τόπο μας!
Η Σύρος αποτελεί, αναμφίβολα, το νησί της παράδοσης και του πολιτισμού. Η αρχόντισσα των Κυκλάδων. Ένας τόπος με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση αιώνων.

Είναι αυτά τα αδιάψευστα στοιχεία που σηματοδοτούν ξανά την εκκίνηση μιας πορείας ανάτασης, εξωστρέφειας και ανάπτυξης για το νησί μας.

Όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι να υπηρετήσουμε μαζί με τους εκλεκτούς συνυποψήφιους μας την υλοποίηση του οράματος μας!

Για μας το μεγάλο στοίχημα σε αυτή την εκλογική διαδικασία είναι…

Ένας ΔΗΜΟΣ πραγματικά για ΟΛΟΥΣ!

Στοίχημα και δέσμευση συνάμα!

Γεννήθηκε το 1980 στη Σύρο. Είναι παντρεμένος με την Αριέττα Τσομπανά και πατέρας 3 παιδιών, της Μαρίας του Πάρι και του Πέτρου.

Το 1998 αποφοίτησε από το  Τεχνικό Λύκειο Σύρου και το 2005 αποφοίτησε από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού  Σύρου ως  Ανθυποπλοίαρχος. Το 2008 προάγεται σε Υποπλοίαρχος και το 2013 σε Πλοίαρχος σε ποντοπόρα πλοία, όπου και πλοιαρχεί  έως το 2018.                              

Τον Οκτώβριο του 2018 αναλαμβάνει Αρχιπλοίαρχος σε ναυτιλιακή  εταιρεία με καθήκοντα που αφορούν στην διεθνή διαχείριση ασφαλείας πλοίων και παράλληλα παρακολουθεί μεταπτυχιακό στο Global Shipping του Πανεπιστήμιου Derby της Αγγλίας.     

Αφήστε σχόλιο