Ονομάζομαι Ζαχαρίου Παρασκευάς (Πάρης).

Γεννήθηκα στην Ερμούπολη της Σύρου το 1993. Σπούδασα στην ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ όπου έλαβα και το πτυχίο της κομμωτικής τέχνης.

Από το 2011 ξεκίνησα να δραστηριοποιούμαι ως κομμωτής, ενώ παράλληλα παρακολουθώ σεμινάρια για επιπλέον εκπαίδευση στο επάγγελμα που αγαπώ και υπηρετώ με σθένος. Από τα εφηβικά μου μόλις χρόνια ένιωθα την ανάγκη για προσφορά και συμμετοχή, σε δράσεις που θα κάνουν τον τόπο μου καλύτερο. Δουλεύοντας από μικρή ηλικία, έχω μάθει να βάζω στόχους και να τους υλοποιώ, με συνέπεια και ακρίβεια.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω ενεργά στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Λαζαρέτων. Από την θέση του αντιπροέδρου την περίοδο 2016 -2018 και από την θέση του προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου, συνέβαλα στην συλλογικότητα και τον εθελοντισμό, υλοποιώντας δράσεις για τον εξωραϊσμό της γειτονιάς μας άλλα και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας και ιστορικής μας κληρονομιάς.

Είμαι υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές με τον συνδυασμό «Πρώτα η Σύρος» με επικεφαλής την Μαρία Καζατζάκη, γιατί θέλω να έχει φωνή στον Δήμο η νέα γενιά, η οποία έχει υποστεί πολλά τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας. Θεωρώ αδιανόητο, οι νέοι να μην είναι ένα κομβικό κέντρο λήψης αποφάσεων για το μέλλον του τόπου τους.