Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σήμερα αποφάσισα να σας κάνω γνωστή τη συστράτευση μου με τον  Συνδυασμό  της εξαιρετικής Κ. Καζαντζάκη Μαρίας και να αγωνιστώ κι εγώ μαζί με τούς άλλους αγαπητούς και μη εξαιρετέους συναδέλφους του συνδυασμού μας για τη προβολή και την κατάκτηση μιας πολύ καλλίτερης θέσης και εικόνας προς τον έξω κόσμο του Νησιού μας!

Υποστηρίζω λοιπόν τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ < ΠΡΩΤΑ Η ΣΥΡΟΣ> της  Κ. Καζαντζάκη Μαρία διότι ΔΕΝ την υποβάλει, ΟΎΤΕ την στηρίζει ΚΑΝΕΝΑ κόμμα, άρα δεν υποχρεούμαι να ακολουθήσω κανενός κόμματος τις αρχές, 2ον) Γιατί είναι αποδεδειγμένα ΜΑΧΗΤΙΚΉ, 3ον) Έχει τίς Νομικές γνώσεις εξ επαγγέλματος για τίς ανάγκες της θέσεως που διεκδικεί, 4ον) Είναι Η ΜΟΝΗ γυναίκα στα τελευταία 60 χρόνια που τολμά και διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο.

Τα δύο τελευταία χρόνια εχω διατελέσει πρόεδρος των Ερασιτεχνών Αλιέων Σύρου και έχω δώσει αρκετά δείγματα της δουλειάς και της βοήθειας που πρόσφερα στον ανωτέρω Σύλλογο και που μπορώ να προσφέρω κατ’ επέκταση στους συνανθρώπους μου από την θέση που σεμνά διεκδικώ.

Γεννήθηκε το 1952 κι από τότε που θυμάται τα παιδικά του χρόνια ήθελε να γίνει καπετάνιος ή πιλότος μαχητικών αεροσκαφών. Ωστόσο, ο χαμός του πατέρα του σε ηλικία 10 ετών άλλαξε τα σχέδιά του και βγήκε στην βιοπάλη. Σε ηλικία 16 ετών, όντας μαθητής τότε της 1ης τάξεως του Οικονομικού Λυκείου, προτίμησε να μπαρκάρει ως ναυτικός έτσι ώστε να μπορέσει να συντηρήσει τη μητέρα του, που δούλευε νυχθημερόν τότε σε εργοστάσιο της Σύρου. Τα τελευταία δύο χρόνια τον βρήκαν ξανά να προσφέρει τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες του, διατελώντας πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Σύρου.